lenus-nastim

Upoznajte naše ljekare i inžinjere

Dijagnostički centar Lenus se bavi bolestima dojke i pruža usluge ultrazvučne i mamografske dijagnostike sa biopsijom dojke.

U Lenusu ordiniraju iskusni specijalisti radiologije koji su stekli veliko znanje i iskustvo  iz oblasti patologije dojke. U našem centru koristimo digitalni mamografski aparat Selenia 3D Dimension sa tomosintezom američke kompanije Hologic koji je prema Američkoj agenciji za zdravlje vodeći uređaj u ranoj detekciji karcinoma dojke, sa visokom senzitivnošću i specifičnošću kod žljezdanih (gustih) dojki kakve su dojke kod mladih žena.

 

Pored najsavremenijeg mamografskog uređaja našim ljekarima smo omogućili  rad na ultrazvučnom aparatu MyLab 9 italijanske firme Esaote koji po svojim performansama takođe zauzima značajno mjesto u ultrazvučnoj dijagnostici.

Specijalista radiologije
Specijalista radiologije
Specijalista radiologije
Specijalista opšte hirurgije
Internista - reumatolog
Specijalista ginekologije i akušerstva
Dipl. ing medicinske radiologije
Dipl. ing medicinske radiologije

U budućem periodu planiramo da proširimo dijapazon dijagnostičkih usluga i u naš svakodnevni rad uključimo iskusne ljekare iz drugih srodnih specijalizacija kako bismo našim pacijentima pružili što bolju i sveobuhvatniju zaštitu na jednom mjestu.

WHAT OUR PATIENTS SAY